• +30 2310 730 536
 x 

Κατηγορίες / Φίλτρα

Κατηγορία
Τιμή
€ € 
Εκκαθάριση Όλων

Αγιογραφία

Εμφάνισε

Αποτελέσματα 1 - 16 από 71

Κόλλα mixion 12ωρη LE FRANCE CHARBONNEL 1lt

98,00 €
Κόλλα mixion 12ωρη LE FRANCE CHARBONNEL 1lt.Learn More

Κόλλα mixion 3ωρη LE FRANCE CHARBONNEL 1lt

98,00 €
Κόλλα mixion 3ωρη LE FRANCE CHARBONNEL 1lt.Learn More

Aμπόλη ώχρας 300ml

16,00 €
Αμπόλη χρώματος ώχρας για χρήση με πινέλο. Η αμπόλη έχει σαν βάση το νερό και χρησιμοποιείται για το στίλβωμα του χρυσού. Αφού γίνει η σωστή προετοιμασία με gesso με ένα πινέλο, περνάτε μια στρώση αμπολιού. Αφού...Learn More

Aμπόλη κεραμυδί 300ml

16,00 €
Αμπόλη χρώματος κεραμυδί για χρήση με πινέλο. Η αμπόλη έχει σαν βάση το νερό και χρησιμοποιείται για το στίλβωμα του χρυσού. Αφού γίνει η σωστή προετοιμασία με gesso με ένα πινέλο, περνάτε μια στρώση αμπολιού. Αφού...Learn More

Σκόνη αγιογραφίας μπλε κοβαλτίου 50gr Buonarroti

13,95 €
Χρώμα σε σκόνη ειδικό για αγιογραφίαLearn More

Σκόνη αγιογραφίας pale gold 220gr

11,00 €
Χρώμα σε σκόνη ειδικό για αγιογραφίαLearn More

Σκόνη αγιογραφίας κιννάβαρι 70gr Buonarroti

9,50 €
Χρώμα σε σκόνη ειδικό για αγιογραφίαLearn More

Φύλλα Ψευδοχρυσού, 100 φύλλα

8,50 €
Φύλλα ψευδοχρυσού σε συσκευασία των 100 τεμαχίων. Ιδανικό για αγιογραφίες.Learn More

Buonarroti υγρό γυαλί 100ml & καταλύτης 50ml.

8,50 €
Buonarroti υγρό γυαλί 100ml & καταλύτης 50ml. Πολυμερές υλικό δύο συστατικών που δημιουργεί ένα παχύ και διαυγές, γυαλιστερό επίστρωμα. Όταν στεγνώσει, προσδίδει την υφή του γυαλιού. Έχει εξαιρετική πρόσφυση και είναι...Learn More

Πατίνα χρυσή 40ml

8,00 €
Πατίνα με βάση το νερό. Kατάλληλη για την τεχνική της παλαίωσης (decoupage). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με σφουγγάρι, ταμπονάροντας το αντικείμενο που έχουμε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βερνίκι πάνω από την...Learn More

Πατίνα ασημί 40ml

8,00 €
Πατίνα με βάση το νερό. Kατάλληλη για την τεχνική της παλαίωσης (decoupage). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με σφουγγάρι, ταμπονάροντας το αντικείμενο που έχουμε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βερνίκι πάνω από την...Learn More

NEWSLETTER

Κυρίως Μενού