Το ηλεκτρονικό κατάστημα art-tarkasis.gr αποστέλλει τα προϊόντα του σε ολόκληρη την Ελλάδα. Για παραγγελίες έως και 120€ το κόστος των μεταφορικών είναι 6€ και για παραγγελίες από 120,1€ έως και 200€ το κόστος των μεταφορικών είναι 3€.

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής. Σε αποστολές άνω των 20 χλμ από τις πρωτεύουσες των νομών υπάρχει επιπλέον χρέωση, εκτός εάν η παραλαβή γίνει από το πλησιέστερο κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής οπότε και δεν υπάρχει η επιπλέον χρέωση.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε την παραλαβή από το κατάστημα χωρίς οποιαδήποτε επιβάρυνση. (Αν. Γιαννακοπούλου 3 & 9, Aμπελόκηποι, Πλατεία Επταλόφου Τ.Κ. 56123, Θεσ/νίκη)

Ο συνήθης χρόνος παράδοσης των προϊόντων μας είναι 3 - 9 εργάσιμες ημέρες από την επιβεβαίωση της παραγγελίας, πλην περιπτώσεων παράδοσης σε απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές (ακριτικές ή νησιωτικές), κακοκαιρίας ή άλλων εξαιρετικών λόγων. Ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να επηρεαστεί και από τον τρόπο πληρωμής που έχετε επιλέξει (π.χ. ο χρόνος ολοκλήρωσης και εμφάνισης του τραπεζικού εμβάσματος ενδέχεται να ποικίλει ανάλογα με την Τράπεζα).

Στην περίπτωση που μια παραγγελία για συγκεκριμένους λόγους δε μπορεί να παραδοθεί σε εύλογο χρονικό διάστημα, το art-tarkasis.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας για να διευκρινίσει αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της.